Wil jij ook:
Een taakvolwassen inspecteur die een weloverwogen keuze heeft gemaakt voor type werkzaamheden en de betreffende organisatie?
Een mogelijkheid om met drie trainees een half jaar ‘kennismaken’ en gebruik maken van hun praktische inzet en verfrissende blik?
Dan kun je dat hieronder via het formulier aangeven. Ook als je nog vragen hebt of nog niet zeker weet of een trainee iets voor jouw organisatie is. Na het invullen van het formulier nemen wij contact op om een kennismaking te plannen. Tijdens die kennismaking brengen we dan graag jullie behoeften en onze mogelijkheden bij elkaar.
💡 Heb je al een medewerker in dienst die geschikt is voor dit ontwikkelprogramma? Dan kan dat ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vul het formulier hieronder in.
Onder het formulier vind je meer informatie over wat je verder van ons kunt verwachten.
Verstuur
Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Procedure
1. Ja, ik ben geïnteresseerd!
Via bovenstaand formulier kun je laten weten dat je interesse hebt en meer wilt weten, dan nemen we contact met je op.
2. Kennismaking
Tijdens een online kennismakingsgesprek bespreken we graag de wensen, behoeften en mogelijkheden binnen uw organisatie. Aansluitend ontvangt u van ons een uitgebreid informatiedocument, zodat u alles nog even rustig kunt nalezen.
3. Intentieverklaring
Hebben wij u weten te enthousiasmeren en heeft u plaats voor een trainee binnen uw organisatie? Middels een intentieverklaring geeft u aan dat  u als deelnemende organisatie wilt participeren in het traineeship. U geeft tevens aan welk aantal trainees u wilt afnemen, zodat wij de werving en selectie kunnen gaan starten.
4. Helix Academy en HabiTask aan zet
Op basis van de wensen en behoeften die u heeft aangegeven in het kennismakingsgesprek starten we met de werving en selectie van de kandidaat. De kandidaat legt een assessment af en op basis van deze uitkomsten wordt er bekeken of er een match is tussen het profiel van onderhoudskundig inspecteur en de kandidaat.
Definitieve overeenkomst
In de definitieve overeenkomst worden de afspraken gemaakt tussen Helix Academy, HabiTask, de trainee en de opdrachtgever. Goed om te weten: aan het einde van het traineeship zijn er géén kosten verbonden wanneer u één van de trainees in dienst neemt.
5. Het traineeship gaat van start!
Medio september 2021 start het traineeship. De groep trainees hebben zin om kennis te maken met uw organisatie. Nu is de kans u te profileren als ideale werkgever! Het programma zoals hier beschreven gaat lopen. Uiteraard staat u er als opdrachtgever niet alleen voor; gedurende het hele traject kunt u rekenen op ondersteuning vanuit Helix Academy en HabiTask.  
6. Einde traineeship
Na 1,5 jaar is het zover; u heeft uw organisatie als ideale werkgever geprofileerd bij drie trainees.  Het traineeship komt ten einde en u krijgt de kans om hen een contract als officieel 'onderhoudskundig inspecteur’ binnen uw organisatie aan te bieden.
Contactpersonen: Harriet Walhout en Robert de Heer
Start traineeship: september
Back to Top